Om Mobile Interaction

Vilka är vi?

På Mobile Interaction har vi brunnit för den mobila plattformen sedan 2003, långt innan smarta telefonernas intåg. Idag designar och utvecklar vi appar och mobila webblösningar tillsammans med några utav de coolaste kunderna; Google, Samsung, Mercedes Benz, Flir, Ericsson, Synsam, Indiska, Svenska Skidförbundet m.fl. Lösningarna vi gör spänner från nyttoappar för konsumenter, till enterprise-lösningar för storbolag och spelappar som toppar listor på App Store och Google Play.

Vi är en unik och härligt brokig skara människor. Hos oss hittar du allt från yogafantaster och musiker till katt-och hundfolk och pokemonjägare. Ett gäng nördiga och kreativa själar med mycket humor som delar passionen för sötsaker och smart teknik som skapar äkta mervärde. Tillsammans jobbar vi som utvecklare, designers, projektledare, kundansvariga och talangansvariga. Med dessa roller under ett och samma tak har vi de personligheter och kompetenser som krävs för att leverera lyckade mobilprojekt, utvecklas och framförallt - ha roligt ihop.

Vi är idag 15 anställda och befinner oss i en expansiv fas vilket innebär en spännande period. Vi sitter i ljusa och inspirerande lokaler på Söders höjder i Stockholm.

Vi erbjuder nu dig som är en nyfiken och ambitiös HR-student att praktisera hos oss i höst och på så vis ges möjlighet att få vara med på vår resa.